"Verwijlen bij je ziel" 11-13 november 2019

IMG-20160503-WA0000.jpg

In de midweken en weekenden “Verwijlen bij je ziel” neem je tijd en rust om stil te staan bij wat je hart en ziel beroert. Daarbij is er aandacht voor zowel de psychische en fysieke, als wel de sociale en spirituele dimensies van het bestaan. In elk weekend/ midweek wordt een ander thema verkend middels o.a. meditaties uit verschillende tradities, muziek, dans, dialoog, wandelingen, visualisaties, tekeningen, teksten en natuurlijk………..veel stilte.

Het programma is ingebed in de leefwijze van de vaste bewoners van het klooster. Het bied je de mogelijkheid om in je eigen ritme, al dan niet, deel te nemen aan gebeds-en meditatie bijeenkomsten en samen te eten in de authentieke refter. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: Aanvaarden, Loslaten, Zelfcompassie, Verlangen, Je levensspoor volgen.

Flyer met praktische informatie